Det är en av de vanligaste frågorna bland Snapers: "om jag uppdaterar appen, debiteras jag igen? förlorar jag mina videor?". Det korta svaret: nej och nej. Vi förklarar.
Att uppdatera kostar aldrig pengar
Din prenumeration är kopplad till ditt konto och butiken där du betalade (App Store, Google Play eller webben), inte till appens version. När du uppdaterar loggar du helt enkelt in (om den ber om det) och din plan förblir aktiv precis som den var. Det tillkommer aldrig någon ny debitering för att uppdatera.
Dina synkroniserade videor rörs inte
Videorna som redan har synkroniserats är sparade i ditt Snap360-moln och raderas inte vid uppdatering. Ändå rekommenderar vi en god vana innan du installerar någon uppdatering:
Gå in i Innehållshantering › Offline-videor.
Tryck på Synkronisera nu och vänta tills inget återstår.
Uppdatera appen i lugn och ro.
Att uppdatera är inte samma sak som att avinstallera
Uppdatera (från App Store eller Google Play): säkert. Du behåller session, plan och innehåll.
Avinstallera: de osynkroniserade videorna i det Lokala galleriet finns på enheten, så när du avinstallerar appen förloras de. Synkronisera alltid innan du avinstallerar eller byter enhet.
Om det du ska göra är att skaffa ny telefon har vi en särskild guide: Så byter du mobil utan att förlora något.
Har du frågor innan du uppdaterar? Skriv till oss i den här chatten så hjälper vi dig.
Dina Videor, Med Gott Om Utrymme
Eftersom dina 360-videor finns i Snap360-molnet utökar Diamond-planen ditt utrymme från 4 GB till 15 GB (cirka 1000 videor), perfekt om du täcker många event och inte vill tänka på lagringen. Upptäck Diamond-Planen.
