Zanim anulujesz: wiesz, że możesz zamrozić swój plan?
Jeśli twoja subskrypcja pochodzi z Google Play i tylko przez jakiś czas nie planujesz wydarzeń, nie musisz anulować. Możesz zamrozić subskrypcję i zachować swoją cenę oraz dane na moment powrotu. Zobacz, jak to zrobić: ❄️ Zamroź subskrypcję w Google Play i oszczędzaj!.
Ważne: subskrypcją zarządza się tam, gdzie została wykupiona
Snap360 nie może anulować odnowienia za ciebie z poziomu aplikacji, ponieważ płatność obsługuje sklep, w którym masz subskrypcję. Wykonaj kroki odpowiednie dla twojego przypadku.
🍎 Subskrypcja z iPhone’a lub iPada (App Store)
Otwórz Ustawienia na swoim urządzeniu.
Stuknij swoje imię i nazwisko (na górze), a następnie Subskrypcje.
Wybierz Snap360.
Stuknij Anuluj subskrypcję i potwierdź.
🤖 Subskrypcja z Androida (Google Play)
Otwórz aplikację Sklep Google Play.
Stuknij swoje zdjęcie profilowe, a następnie Płatności i subskrypcje › Subskrypcje.
Wybierz Snap360.
Stuknij Anuluj subskrypcję i postępuj zgodnie z instrukcjami.
🌐 Subskrypcja ze strony internetowej
Status planu, datę odnowienia i szczegóły płatności sprawdzisz w swoim Centrum Kontroli (zaloguj się tym samym loginem i hasłem co w aplikacji). Aby anulować odnowienie subskrypcji wykupionej przez stronę, napisz do nas na tym czacie, a zajmiemy się tym od ręki.
Co się dzieje po anulowaniu?
Anulowanie wyłącza tylko automatyczne odnowienie. Zachowujesz wszystkie funkcje swojego planu do końca opłaconego okresu, a także dostęp do swoich wydarzeń i zapisanych filmów.
